Hello gentlemen,
I'm need some information and i'm interested if anyone of you could help me.
Since i'm working currently on a new chapter i'm desperately in need of information regarding battle of Narva 1944. In particular any and all information regarding the fighting on German bridgehead of Ivangorod - January to July 1944. I have encountered little information regarding it and I hope you can help me to fill in the missing pieces.
Any other information regarding Narva from Soviet perspective wouldn't hurt either (although i already have a lot of German information).
Please note the following, any language is fine (Russian, English, German etc). I'll translate the texts myself. I'll also credit anybody who helped me, when I release my work.
Also if this is a wrong place in the forum to ask, then I kindly ask moderators to move this thread to appropriate place.
Thank you in advance,
Привет господа,
Мне нужна информация, и я заинтересован в том, что если кто-нибудь из вас может мне помочь.
Так как сейчас я работаю над новой главой, то сильно нуждаюсь в информации о Нарвском сражении 1944 года, в частности любой информации о боях на немецком плацдарме Ивангорода - январь-июль 1944 года, я столкнулся с тем, что мало информации об этом, и я надеюсь, что вы можете мне помочь, чтобы заполнить недостающие пробелы.
Любая другая информация, относительно Нарвы, от советских источников не помешала бы (хотя у меня уже много немецкой информации).
Пожалуйста, обратите внимание на следующее, любой язык возможен(русский, английский, немецкий и т.д.). Я переведу тексты сам. Я также отблагодарю всех, кто помог мне, когда я выпущу свою работу.
Кроме того, если это неправильное место на форуме, чтобы спросить, то я прошу модераторов перенести эту тему в соответствующее место.
Заранее спасибо,